Project: Salland Academy

10 juli 2024
Paulien Reitsma-Fens | Eigenaar Menskant

Afgelopen week vierden we een feestelijk moment voor zowel Salland Engineering als voor Menskant. We ondersteunen Salland Engineering bij de ontwikkeling van een interne academy en afgelopen week hebben we de eerste modules live gezet.

Het werk dat Salland Engineering uitvoert voor de internationale chipindustrie wordt steeds complexer. Dat maakt dat goed opgeleide medewerkers van groot belang zijn voor de organisatie. Daarnaast wil Salland Engineering oog hebben voor de ontwikkeling van medewerkers en heeft zij de ambitie een worldclass workplace te worden.

We zijn gestart met het prioriteren van de opleidingsbehoeften. Hieruit kwam een uitgebreide lijst van vakinhoudelijke modules, maar ook modules gericht op de belangrijkste werkprocessen, effectieve communicatie en persoonlijk leiderschap.

Voor de persoonlijke ontwikkeling en om de samenwerking te versterken, is samen met ELLLA een leergang opgesteld, waaraan de eerste groepen al hebben deelgenomen.

De inhoudelijke modules wilden we onderbrengen in een overzichtelijk Learning Management Systeem (LMS). Uit een shortlist van tien systemen kozen we voor Zensai. De eerste modules werden ontwikkeld door aangewezen kennishouders en brachten we onder in het LMS.

Afgelopen week werden de eerste modules beschikbaar gesteld voor de medewerkers. De komende tijd blijven we samen met Salland Engineering werken aan de ontwikkeling van verdiepende modules.

Bij Salland Engineering zeggen we: ‘Happy learning!’ 😉

Over de auteur

Paulien Reitsma-Fens
Eigenaar Menskant

Paulien heeft Menskant opgericht in december 2021. Paulien heeft een integrale kijk op organisatieprocessen en zet haar talent graag in om organisaties krachtiger én uiteindelijk de wereld een beetje mooier te maken.

Kennismaken?

Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.