Samenwerking met Axxor, wereldleider in papieren honingraat

27 juni 2022
Paulien Reitsma-Fens | Eigenaar Menskant

Menskant heeft voor Axxor, 'global leader in paper honeycomb', het proces gefaciliteerd rondom de totstandkoming van een hernieuwde organisatiestrategie. Dit in een mooie samenwerking met het Europese leiderschapsteam.

Eén van de eerste sessies die we samen in Polen hebben gedaan, was gericht op het verleden van de organisatie. Samen hebben we de successen en de crisissen over de laatste decennia onderzocht en vastgesteld welke lessen we kunnen leren uit het verleden. Maar ook welke competenties van waarde zijn geweest om de organisatie door de verschillende fasen heen te leiden.

Door dit proces samen te doorlopen ontstond:
- Meer inzicht in de roots
- Respect voor het verleden
- Meer inzicht in waar de organisatie nu staat
- Richting voor de toekomst
- Draagvlak voor de verdere ontwikkeling

Er zijn een groot aantal inzichten uitgekomen die van invloed zijn op de nieuwe strategie. Het was een mooie gelegenheid om kennis op te frissen en een gemeenschappelijke grond te creëren voor de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Over de auteur

Paulien Reitsma-Fens
Eigenaar Menskant

Paulien heeft Menskant opgericht in december 2021. Paulien heeft een integrale kijk op organisatieprocessen en zet haar talent graag in om organisaties krachtiger én uiteindelijk de wereld een beetje mooier te maken.

Kennismaken?

Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.