TMA teamsessie met Flexfamily

14 februari 2024
Paulien Reitsma-Fens | Eigenaar Menskant

Sinds halverwege 2023 bouwen we binnen Flexfamily mee aan een krachtige, toekomstgerichte organisatie. Samen ontwikkelen we de strategie waarmee de organisatie zich stapje voor stapje verder kan ontwikkelen als dé HR-dienstverlener voor Oost-Nederland. Voor de komende periode dragen we vanuit Menskant verder bij een helder businessmodel en aan leiderschaps- en teamontwikkeling.

Qua leiderschapsontwikkeling worden mooie stappen gezet. De directeuren van de 10! Flexfamily bedrijven investeren in de groei van hun eigen leiderschapskwaliteiten en in de verbinding met hun collega’s van andere merken. Menskant zet TMA (Talent en Motivatie Analyse) in zodat iedereen meer zicht krijgt op de eigen talenten, maar ook in staat is om de talenten van de ander beter te herkennen, erkennen en benutten.

Mooi om zo’n krachtige groei bij iedereen te zien! 👏 👏 👏

Goed Goan, Sabine Ten Holder, Elly Nijenhuis, Barry Steer, Annemiek ter Maat, Hilde Vaatstra, Heico Bussing, Judith Geurkink, Leontien Wolters-Tenten, Marc Prins, Martine Gaasbeek, Peter van Zaanen, Sander Kolkman.

Met Sabine Hutten en TMA - Unieke talenten vinden en (ver)binden in 2024.

Over de auteur

Paulien Reitsma-Fens
Eigenaar Menskant

Paulien heeft Menskant opgericht in december 2021. Paulien heeft een integrale kijk op organisatieprocessen en zet haar talent graag in om organisaties krachtiger én uiteindelijk de wereld een beetje mooier te maken.

Kennismaken?

Kom in contact om de mogelijkheden te bespreken.